december 6, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Beginnerscursus handboogschieten


Wat houdt onze beginners cursus in:

De cursus is voor iedereen vanaf 12 jaar.  de cursus is een verplicht onderdeel wanneer je lid wilt worden van onze vereniging. Heb je eerder bij een andere vereniging geschoten, of zelfs een beginnerscursus gevolgd? Laat het ons dan weten.   De cursus is vrijblijvend, waardoor je na het volgen hiervan geen verplichting hebt om lid te worden van Target Aalsmeer, al zien wij dat natuurlijk wel graag

Tijdens onze beginnerscursus handboogschieten leren wij je in 6-weken alles om veilig en vertrouwd met de recurveboog te kunnen schieten.

Uiteraard staat het schieten met de recurve boog centraal, maar ook worden materialen, geschiedenis, techniek en wedstrijden aan bod. Uiteraard leren wij je hoe om te gaan met de veiligheidsregels

Inbegrepen in deze cursus zit het materiaal waarmee je schiet : de boog en pijlen en eventueel een borstbeschermer deze krijg je in bruikleen en blijven op de vereniging en zijn eigendom van Target. Beschermingsmaterialen als armbeschermer, tab en sling zitten bij de cursus inbegrepen.

De introductie cursus vindt twee keer per kalender jaar plaats. Zij vinden plaats op de Maandagavonden van 19:30 uur tot 20:30 uur, en u ontvangt voor aanvang een overzicht van de data.

Inschrijvingen worden geboekt op volgorde van datum van aanmelding. Indien een groep vol zit krijgt u daar bericht van. De cursus data worden aangepast aan de hand van de hoeveelheid aanmeldingen. Mocht een cursus onverhoopt geen doorgang vinden en u heeft inmiddels betaalt zal restitutie van het bedrag plaatsvinden.

Prijzen van de cursus zijn dus inclusief gebruik van bogen, pijlen en beschermingsmateriaal.  deze kan je terugvinden onder het kopje : Lidmaatschap en Kosten

Heb je nog interesse, schrijf je dan snel in via

cursus@hbvtarget.nl

onze cursussen worden gegeven door:

Trainers:  
Willem Eveleens Trainer 3 en stagebegeleider, trainer Instinctief
Peter Bouwmeester Trainer A, Trainer 3 en stagebegeleider
Marco Jongkind Trainer A, Trainer 3 en stagebegeleider, jeugdtrainer
Jos de Vries Trainer A
Johan Rune Trainer 2
Martijn Elzinga Trainer 2, jeugdtrainer
Wanneer je met meerdere mensen wilt deelnemen aan onze cursus, dan graag voor elk persoon een aanmelding versturen
Geselecteerde waarde: 12
Wegens fysieke mogelijkheden en de beperkingen van zeer jeugdige leden, geven wij les aan jeugd vanaf 12 jaar ( of in het 12e levensjaar)