december 6, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Maandelijkse vrije schietavond Traditioneel.

In navolging op de vraag tijdens de ledenvergadering van afgelopen november 2021. Hebben we als vereniging besloten om op de volgende data een vrij traditionele schietavond te organiseren. De volgende datums zij hiervoor vastgesteld:

vrijdag 23 september 2022

                                              
vrijdag 28 oktober 2022

                                              
vrijdag 25 november 2022

 

vrijdag 16 december 2022

                                              
vrijdag 23 december 2022

                                              
vrijdag 20 januari 2023

                                              
vrijdag 24 februari 2023

                                              
vrijdag 24 maart 2023

                                              
vrijdag 21 april 2023

Accommodatie is in gebruik op vrijdag 7 en 21 oktober en 18 november met diverse arrangementen. Mogelijke nieuwe aanvragen voor een arrangement krijgen voorrang op de vrije schietavond en deze wordt dan verplaatst naar en andere datum.

Op deze avonden kunnen in de accommodatie op diverse afstanden worden geschoten. Om dit te creëren zetten we doelpakken neer en schieten vanaf een vaste schietlijn. Het is verboden om dieren of losse doelen in de accommodatie op de vloer te zetten en als target te gebruiken.

Tevens zal een van de deelnemers verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de accommodatie, het draaien van de bardienst net als op een reguliere schietavond en voor het goede verloop op de schietbaan. Deze bardienst is op vrijwillige basis maar moet wel volledig zijn bezet voor aanvang van de schietavonden. Hiervoor wordt een lijst in de kantine opgehangen waarop je je naam kan invullen. Ook zal er elke avond een trainer aanwezig zijn.

De avonden zullen doorgang vinden bij voldoende aanmeldingen en volledig ingevulde bardienstlijst.

Laten we met elkaar deze pilot tot een goed einde brengen en veel schietplezier beleven.