september 28, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Boogschieten tijdens Sport en Cultuur event op zondag 10 april Zondag 10

Sport en Cultuur Event, Kom beleven, meedoen en ontdekken

Zondag 10 april bruist het van de sportieve en culturele activiteiten op het terrein van De Waterlelie tijdens het Sport en Cultuur Event. Er is plek voor alle sport- en cultuuraanbieders en relevante niet-commerciële organisaties om te presenteren, demonstreren en bezoekers mee te laten doen aan activiteiten. 

Kom beleven, meedoen en ontdekken

Toegang is gratis.

Iedereen, van jong tot oud, van sportief tot creatief, is zondag 10 april van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom. Meer dan 35 verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun club en activiteiten en rekenen op jouw komst. 

Het aanbod is heel divers, zoals boogschieten, yoga, fotografie, baby & peuter zwemmen, dansen, rollatorwandelclub, zangkoren, aerobics, zeilen in het buitenbad en nog veel meer.

De verenigingen organiseren activiteiten waaraan je kunt meedoen. Je kunt shows en demonstraties bekijken of luisteren naar muziek van koren en bandjes. Een hapje en een drankje ontbreken uiteraard niet. Als dat nog niet genoeg is, laat je je inspireren en motiveren door de verhalen van bekende (lokale) sprekers, zoals Jetze Plat, Huub Toussaint en Nico Hofman. De (tekst)schrijfster, comédienne en columniste Cindy Pieterse is onze dagvoorzitter. Zij weet als geen ander om met humor een gezellige sfeer te creëren en de vaart erin te houden. 

Zodra het programma bekend is, staat dit in de Meerbode/

voor meer informatie omtrent de deelnemende verenigingen en activiteiten : Sport en Cultuur Event – Mijn ESA (sportinaalsmeer.nl)