december 6, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Eerste schietavonden na lockdown meteen druk bezocht

Onze Vereniging is weer open na  aanpassing van de Corona regels door de overheid op vrijdag 21 januari. Voor de leden geld dat er weer geschoten kan worden in de binnen accommodatie en er tijdens het schieten geen mondkapje gedragen hoeft te worden, de kantine weer open is.

We houden netjes de voorschriften van de Overheid en NHB aan betreft veiligheid en Corona

Ook de jeugd van Target was weer volop aanwezig bij de eerste jeugdtrainings avond na de Lockdown. Iedereen was blij elkaar weer te zien, te spreken en samen weer te trainen en natuurlijk onze mooie sport te beoefenen.

Op de donderdag avond was het meteen weer gezellig en waren een groot deel van de leden aanwezig om een pijltje te schieten en elkaar uit te dagen. Iets wat in een veilige en gezonde setting gelukkig weer mogelijk is.

We zijn volop bezig om nieuwe plannen te maken voor wedstrijden, trainingen, en het gebruik van de binnen en buitenaccomodatie. Leuke dingen in het vooruitzicht.

Meer informatie? Kijk verder op onze site.