september 28, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

GIRL POWER BIJ HANDBOOGVERENIGING TARGET

Dat inzet en discipline beloond wordt hebben 2 jonge dames van HBV Target waargemaakt. Op zaterdag 11 december jl. hebben Michelle van Dam en Lieke Mur van zich doen spreken in de regionale handboogcompetitie, met name in Noord Holland.

Deze afsluitende competitiewedstrijd werd geschoten in Santpoort bij handboogvereniging VZOS en er moesten 30 pijlen geschoten worden op een afstand van 18 meter. Deze laatste wedstrijd was in principe nog een formaliteit kijkende naar de resultaten van de vorige wedstrijden. Maar dan moet je het toch nog maar even doen! Michelle en Lieke blaakten van zelfvertrouwen en wisten de volle buit binnen te halen. Beiden haalden ze het goud en lieten hun medeschutters op grote afstand. Michelle in de klasse: dames junior recurve en Lieke in de klasse: dames cadetten recurve. Trainer Marco Jongkind was apetrots op zijn pupillen en wist de prestaties op waarde te schatten, zeker met een lastig Corona jaar in het achterhoofd. Meer weten over handboogschieten in de regio? Kijk verder op onze site.