augustus 13, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

SINTERKLAASWEDSTRIJD

Donderdag 28 november werd er geschoten op afbeeldingen van Sinterklaas, Zwarte Piet en diverse strooisels. De verschillende afbeeldingen leverden  punten op die voor verrassende uitslagen zorgden. Zoals gebruikelijk bij funwedstrijden werden alle klassen en alle leeftijden door elkaar gegooid bij de baanbezetting. Tevens werd er bij elke nieuwe ronde van 3 pijlen 1 baan met de klok mee opgeschoven.  Op deze manier worden de schutters behoorlijk door elkaar heen gehaald. Enkele nieuwe leden en leden die vanuit de beginnerscursus lid waren geworden beleefden hun eerste funwedstrijd en het was leuk om te zien dat er zelfs nieuwe leden in de prijzen vielen. Dit soort wedstrijden worden georganiseerd door Peter Bouwmeester, de wedstrijdleider van HBV Target. Peter had weer met het nodige creatieve knip- en plakwerk gezorgd voor ludieke blazoenen, in dit geval mijters, pepernoten en ander lekkers. Het was een gezellige wedstrijd die uiteindelijk maar één grote winnaar kende en dat waren alle aanwezige schutters.