december 6, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Jeugd overtreft zichzelf met mooie resultaten

De  Jeugdschutters van Target hebben zichzelf overtroffen door hoog te scoren tijdens de jeugdwedstrijden welke onlangs zijn gehouden bij de organiserende vereniging Pijlsnel in Landsmeer. Ondanks dat het team niet geheel compleet was wegens afwezigheid van enkele leden, hebben Michelle van Dam, Lieke Mur en Carmen Terlouw hun positie binnen de competitie verstevigd. Lieke welke voor het eerst deelnam aan deze jeugdcompetitie en vooraf enigszins een gezonde spanning ervaarde, wist dit om te zetten in een positieve flow.  Zij wist een nieuw persoonlijke-record te schieten met maar liefst 232 punten!  Michelle en Carmen stonden als vanouds goed te schieten. Carmen behaalde op enkele punten na haar PR niet. Hun trainer is trots op mooie resultaten

  1e ronde 2e ronde
Lieke 202 pnt 232 pnt
Michelle 188 pnt 191 pnt
Carmen 248 pnt 267 pnt
van links naar rechts :Lieke Mur, Marco Jongkind, Carmen Terlouw, Michelle van Dam