september 28, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Seniorenteam Target presteert goed in Purmerend

TEAM TARGET SCOORT IN PURMEREND Een seniorenteam van handboogvereniging Target heeft zondag 10 februari een wedstrijd bij de Waterlandschutters in Purmerend redelijk succesvol afgesloten met een 4e plaats. Het team, bestaande uit : vlnr. Pieter v/d Toorn, Cor de Jong en Johan Ruhe wist zich na de 1e speelronde te plaatsen voor de finalerondes waarin zich de beste 4 teams moesten meten. Terwijl de 1e ronde bestond uit individueel 2x 30 pijlen werden de finalerondes wat spannender gemaakt door de tijdsdruk wat op te voeren. Terwijl normaliter een schutter 2 minuten heeft per 3 pijlen moesten de schutters van Target gezamenlijk 6 pijlen schieten in dezelfde 2 minuten. In de halve finale werd verloren vam nr 1 van de 1e speelronde en ook in de troostfinale konden de schutters niet hun stempel op de wedstrijd drukken. Ondanks het feit dat deze discipline een nieuwe ervaring was voor de schutters, hebben ze zich kranig geweerd wat uiteindelijk resulteerde in een 4e plaats. Op zich niet slecht voor de eerste keer.