september 28, 2022

Handboog Vereniging Target Aalsmeer

Handboogschieten voor iedereen

Jeugdcompetitie weer in volle gang, na coronastop.

Zaterdag 11 september 2021 hebben de jeugdleden van Target Aalsmeer, na een lange Coronastop weer deelgenomen aan de jeugdcompetitie van Regio101 ( Noord-Holland). De opkomst was lager dan de voorgaande jaren, mede door  de angst voor Corona en het niet hebben kunnen trainen voor deze wedstrijden. Ondanks dat heeft Target Aalsmeer toch een jeugdwedstrijd groep van 5 meiden, welke aan de 2e periode van de Jeugdwedstrijden deelnemen. Alle aanwezige schutter vonden het weer fijn om elkaar te zien bij gastvereniging Concordia in Amsterdam.

De verdienstelijke scores van de schutsters van Target Aalsmeer :

Lieke Mur222
Carmen Terlouw219
Iris Kreike210
Danielle Raket206
Michelle van Dam188

Na een lange periode van niet kunnen trainen zijn dit mooie sores. Allemaal weer super jullie best gedaan. Super gezellig en weer super spannend!