Jeugd van Target behaald 1e, 2e en 2e plaats bij de Regio101

Afgelopen zondag werden tijdens een jeugdwedstrijd, welke werd geschoten de Waterlandschutters in Purmerend  de prijzen van het zomerseizoen uitgereikt. De jeugdleden van Target waren dit seizoen vastberaden om hun ranking van vorig jaar te evenaren.

In het zomerseizoen zijn in totaal 7 wedstijden geschoten op 18meter afstand en 30 pijlen per wedstrijd. Enige weken geleden bleek al dat de enkele schutters van Target voor een podiumplaats zouden gaan strijden. En zo gezegd, zo gedaan! Het vele en harde trainen boekte resultaat! 

Ook voor Target was het een primeur om een jeugdteam te kunnen samenstellen uit alleen meiden : Britney Bos, Michelle van Dam, Danielle Raket en Carmen Terlouw. Zij gaan als team nog verder komen volgens hun trainer Marco Jongkind.

Danielle en Michelle, welke dit jaar voor het eerst meeschoten met wedstrijden, hebben mooie resultaten behaald, maar vielen helaas niet in de prijzen. 

Britney Bos, ( Recurve Schutter) behaalde de 1e plaats in de categorie Jeugd Recurve

Carmen Terlouw ( Recurve schutter) behaalde de 2e plaats in de categorie Jeugd Recurve

Rick van Gent ( Compound schutter ) behaalde de 2e plaats in de categorie Jeugd Compound

 

Rick behaalde de 2e plaats met slechts 1 punt verschil op nummer 1

 

Namens jullie Trainer en leden van HBV Target gefeliciteerd met de mooie resultaten !