Jeugdcompetitie

Op zaterdag 8 september is bij Target weer de eerste wedstrijd van de jeugdcompetitie van het winterseizoen geschoten. Er waren ruim 40 schutters aanwezig van de verenigingen in onze regio. De schutters in de leeftijd van 12 tot ca 18 jaar moesten schieten over een afstand van 18m. Na een controle van de bogen werden 30 pijlen voor de wedstrijd geschoten. Target heeft 5 schutters welke deelnemen aan de jeugdwedstrijden, verdeeld over 2 disciplines : Recurve en Compound

De schutters van Target hebben vandaag de volgende scores behaald:

Naam Score
Britney 185
Carmen 206
Danielle 129
Michelle 180
Rick 254

 

Target heeft vanaf vandaag ook een jeugdteam welke gezamenlijk gaan strijden voor de jeugd-teamcompetitie. Dit team bestaat uit : Britney B, Carmen T, Danielle R, en Michelle v D.