Johan Ruhe, de nieuwe trainer bij Target

Afgelopen maandag 26 maart is Johan Ruhe geslaagd voor zijn diploma handboogtrainer. Deze cursus wordt gegeven door de Nederlandse Handboogbond. Johan is al bijna 25 jaar lid van Target en vindt het leuk om training te geven aan beginnende handboogschutters. De interesse voor de handboogsport neemt enorm toe dus het is voor Target een goede zaak dat er weer een trainer bijgekomen is. Totaal zijn het nu 5 gecertificeerde trainers die  les geven aan beginnende schutters, maar ook de gevorderde schutters kunnen van hun diensten gebruik maken. Tevens zijn deze trainers beschikbaar voor de handboogarrangementen die bij HBV Target worden georganiseerd voor bedrijven en andere groepen. Johan Ruhe werd op de clubavond na afloop van de Paasverschieting namens het bestuur en de leden gefeliciteerd met zijn prestatie waarbij tevens de inzet van alle trainers van HBV Target werd benoemd. De vrijwillige inzet van deze trainers maar ook van alle andere vrijwilligers is onontbeerlijk voor een vereniging en wordt enorm gewaardeerd door het bestuur en de leden van HBV Target.